Perfect World Development 153 VM Image

Harris Marfel

Welcome to Harris Marfel (hrace009) Personal Blog. At this blog i only write what i like. If you don't like it, simple GTFO

You may also like...

24 Responses

  1. MrLobaLoba says:

    mantap cuy, sering sering ya!

  2. Mxload says:

    pak,,, tutorialnya mantap,, tpi sy masil kurang ngerti,,,,
    bisa buatin videonya gx pak…?

    #LIKE
    #MANTAP

  3. Alex Gomes says:

    Do you have the .data files in english? When I use files in English, gs does not open!

  4. Hi Alex, You can take a look at logs. It should telling you why it not open.
    Most common problem is Permission, i design those VM not running as root. it running for it own user.

    Try to run permission fix from pwAdmin. and then try to run your maps.
    If file version is match, it should running without any problem.

    Thanks
    hrace009

  5. Myurica says:

    gan ini mau nanya gan pwdev login nya apa ya ??
    dari tadi stuck d situ doank ..
    makasih ..

  6. gan ,saya ilham,, saya mau buat tutorial tentang Perfect World ,Boleh saya Ambil Link File Server Untuk saya tarok di blog saya ..?
    saya mau buat tutorial cara buat perfect world 153 di blog saya,, …
    apakah boleh gan…?

  7. ringga says:

    patch 11 di 4shared error.

  8. coba aja redownload lagi part 11 nya

  9. habib says:

    master , saya mau bertanya satu hal .. Client PW yang digunakan dalam pembuatan PW 153 ini Build berapa ya ?
    apakah bisa digunakan Client dari Lyto yang sekarang ? (MINGGU – 19 MARET 2017 – WIB : 21.18) / versi lainya ?

    Mohon di jawab master … dan mohon bantuannya ..

    By : pecintaPW – Muhammad Habib

  10. silit says:

    di mf part 11 kga ada

  11. hello says:

    What is username and password for Iweb and phpmyadmin? thanks.

  12. kun says:

    what is root passworld?

  13. Baz says:

    Hi,
    firstly thanks for puting this vm image together for us, i was wondering were i could find the passwords for pwadmin etc as i cant gain access to machine via winscp or putty due to no password.

    many thans in advance
    Baz

  14. Baz says:

    ello again, gained access to winscp and putty but no pwadmin password or username 🙂

    many thanks for help

  15. Baz says:

    ok im blind sorted all of above out, cheers anyway

  16. kausar riezky says:

    file server nya kok rusak gan

  17. kelvin kelv says:

    Mantap om , kalo ada tips tips lain boleh di bagiin juga om :v wkwkwk

  18. Araya says:

    cara mengubah server rate sama gold nya gmn ya gan? soalnya agak berlebihan kalau rate exp x7500

  19. edit dari ptemplate.conf

  20. Anony says:

    Bro ini kan cuma VM image untuk keperluan develop saja.
    Klo mau buat untuk yg open publik harus bikin sendiri dong?

  21. bro, kok shift + ~ gak bisa di akses bro?

  22. Dhal says:

    pact yg ke 7 kok eror mas?

  23. pwdev login ID and password please…

Leave a Reply

%d bloggers like this: